Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Blokker og hageanlegg Lekeplassen Fasaden og nedkjøring til garasjen
Utsikt mot byen Blomstring på terrassen, sommeren 2003. Foto: Kjell Huslid Solnedgang over Oslo. Foto: Jens Erik Bjønness
Vinterutsikt. Foto: Nina Sundqvist Vinter på lekeplassen. Foto: Nina Sundqvist Vintermorgen og soloppgang. Foto: Kjell Huslid

Om Grefsen Terrassehus

Beskrivelse

Grefsen Terrassehus består av fem sammenkjedede 10-etasjes boligblokker. Blokkene ble tegnet av arkitekt Harald Hille i begynnelsen av 1970-tallet, og bebyggelsen er representant for den tids funksjonalisme. Bygningene er ganske dominante i landskapet, men har differensierte etasjer med markerte detaljer og brede blomsterkasser som mykner inntrykket. Store glassflater gir et luftig og elegant preg.

Blokkene inneholder 360 leiligheter fra 32,1 til 119,6 kvadratmeter. I tillegg til leilighetene finnes en barnehage og fellesrom for beboerne som trimavdeling, sameiestue, fellesvaskerier, sykkelboder, smørerom m.m. Sameiet har for øvrig heltidsansatt vaktmester, eget garasjeanlegg med bilvaskeplass, tennisbaner, lekeplasser og store utearealer. Det er etablert intern frivillighetstjeneste, beredskapsgruppe, barne- og ungdomsgruppe, kulturgruppe, vinklubb m.m. Kabelanlegget gir digital-TV og bredbåndsforbindelse via fiberkabel.

Beliggenhet

Se kart for mer informasjon om beliggenhet

Kontaktinformasjon

Sameiet Grefsen Terrassehus
5487
OBOS Eiendomsforvaltning
Postboks 6668 St. Olavs plass
0129 Oslo

Telefon: 400 16 445
Telefaks: 22 15 85 05
Organisasjonsnummer: 971 493 658

Relatert informasjon