Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Canal DigitalKabel-TV, dekoder og internett

Sist oppdatert: 26.08.2014

Sameiet Grefsen Terrassehus har en kollektiv avtale – som altså gjelder for samtlige boenheter – med Canal Digital som inkluderer digital dekoder med opptaksmulighet (HD-PVR) og internett med hastigheter inntil 5.000/5.000 kbps. Utgiftene til dette betales via fellesutgiftene.

Høsten 2012 fikk samtlige leiligheter i sameiet også installert fiber, noe som medfører samme hastighet inn som ut. Fiber sikrer også en jevn levering av hastighet, uansett hvor mange brukere som er «på nett» samtidig.

Modemet og den digitale dekoderen tilhører leiligheten, og skal derfor følge leiligheten ved et eventuelt salg. Flytting må meldes til Canal Digital på telefon 06090. Etter at flytting er meldt og ny eier er registrert, overtar ny eier ansvar for modem og dekoder.

Avtalen med Canal Digital går over tre år, inneværende avtale ble inngått 2012. Både modem og dekoder leies av Canal Digital, slik at vi slipper å kjøpe nytt utstyr når softwaren endres.

Vårt abonnement er en såkalt utvidet pakke, kalt Komplett og innbefatter følgende:

Den som ønsker flere TV-kanaler, eller vil oppgradere til raskere internetthastighet, må selv ta kontakt med Canal Digital. Dette betales individuelt gjennom egen giro.

HD PVR-dekoder fra Canal Digital

TV og dekoder

HD-TV

HD-TV (høydefinisjon-TV) gir deg en fantastisk bildekvalitet. Med HD-TV blir bildet fem ganger skarpere fordi sendingene er i mye høyere oppløsning. Du får mye mer detaljerte bilder, og fargene er klarere. Les mer om High Definition TV på Wikipedia

HD-PVR

Den HD-klare PVR-dekoderen har opptaksfunksjon (PVR = Personal Video Recorder). Man kan også pause direktesendinger eller spole tilbake. Les mer om HD-PVR-dekoderen på Canal Digitals nettsider

Brukermanual

Manual for dekoderen er levert samtlige boenheter. Manualen finner du også her

Internett-hastigheter og priser for beboere i Grefsen Terrassehus

Produkt Hastighet nedlasting Hastighet opplasting Ordinær pris pr. måned Beboer i SGT betaler pr. måned
Komplett Fiber Mini 5.000 kbps 5.000 kbps   Inkludert
Bredbånd 25 25.000 kbps 25.000 kbps kr. 399 kr. 269
Bredbånd 50 50.000 kbps 50.000 kbps kr. 499 kr. 349
Bredbånd 100 100.000 kbps 100.000 kbps kr. 599 kr. 449

Informasjonkbps = kilobit per sekund
Link Oppgradering til høyere hastighet kan bestilles via Canal Digitals nettsider

F-SecureSikkerhetspakken

En sikkerhetspakke fra F-Secure er fritt inkludert i abonnementet. Denne sikkerhetspakken beskytter din PC, slik at du trygt kan surfe på internett uten å bekymre deg for datavirus, spyware, spam og andre trusler på nettet. Hver kunde har tilgang til én lisens av sikkerhetspakken, og du kan bare installere programmet på én PC. Les mer om sikkerhetspakken og last ned programmet fra Canal Digitals nettsider

Bredbåndstelefoni (IP-telefoni)

Sameiet har ikke inngått en kollektiv avtale for IP-telefoni. Det må tegnes individuelt, men til rabatterte priser. Les mer om bredbåndstelefoni her

Hjelp

Ved problemer med anlegget, skal Canal Digital kontaktes direkte. Vær oppmerksom på at du da kan få regning dersom firmaet tilkalles og feilen ligger i din egen TV eller tilslutningskabel. Ligger feilen i veggstøpsel eller i kabel i veggen, inngår utbedring av skade i vedlikeholdsavtalen uten kostnad for sameier.

Relatert informasjon

Hjelp Kundeservice
Informasjon Driftsmeldinger
PengerRabattavtale
Tabell Kanaloversikt
TV TV-guide
Sikkerhetspakken F-Secure Sikkerhetspakken
Link Les mer om bredbånd fra Canal Digital
Link Canal Digital på YouTube