Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Tilstelning for Lisbeth

Takk til Lisbeth!

04.02.2012

Etter 18 år var det over. I forrige uke ble styresekretær Lisbeth Klomsæt takket av med blomster, et stort glassfat fra Steninge slott og mange fine ord i en tilstelning i sameiestua. Men Lisbeth slutter ikke for å ta det med ro. Tvert imot.

-Nei, jeg slutter ikke for å bli pensjonist. Jeg slutter rett og slett fordi det er mer behov for min arbeidskraft i advokatfirmaet, sier Lisbeth.

«Advokatfirmaet» er Advokatfirmaet Klomsæt & Co, der hennes mann Sigurd Klomsæt er primus motor. Der har Lisbeth også jobbet i alle årene hun har hatt sine to ukentlige økter i sameiet vårt – som sekretær og «alt-mulig-person».

Det er ikke med vemod hun slutter, men hun sier hun kommer til å savne flere av menneskene i sameiet.

-Jeg har likt jobben i sameiet. Jeg har truffet mange hyggelige mennesker. Mange har nok også brukt styrekontoret som en sosial møteplass, for å prate, og jeg håper mitt bidrag har vært positivt.

Lisbeth sier det er en person som har betydd veldig mye for henne i alle de 18 årene, nemlig Kjell Huslid, som selv satt 18 år i styret (trakk seg i 2010) og fikk promenadegaten foran sameiet oppkalt etter seg – Kjells Aveny.

Kjell har vært en god støttespiller og samarbeidspartner. Og så har han et behagelig vesen og derfor vært lett å ha med å gjøre.

Lisbeth sier hun tror mange ikke har skjønt hvilken sentral rolle Kjell har spilt for sameiets utvikling.

-Han har innhentet tilbud, tilrettelagt, vært med på befaringer, kort sagt vært en «ja-person» som alltid har stilt opp.

-Er det noe du vil savne ved jobben her i sameiet?

-Egentlig ikke. Det er mulig jeg vil gjøre det etter hvert. Foreløpig har jeg hatt så mye å gjøre at jeg ikke har fått tenkt meg om. Men det er klart at det er enkelte personer man vil savne. SGT er jo egentlig en liten by, på godt og vondt, med svært forskjellige mennesker både i alder og ståsted.

-Er det noe du ikke kommer til å savne ved jobben i SGT?

-Nei, jeg tror ikke det.

-Hva med alle ulike styrene du har måttet forholde deg til. Det må vel innimellom ha vært noen utfordringer?

-Jo, det kan du si. Styrer og styreledere har kommet og gått. Jeg tror vi har funnet fram til gode samarbeidsformer underveis. Samarbeidet med renholder, Bouchta Elamrani og vaktmester Hugo Eriksson og deretter vaktmester Jon Arild Sæther har jeg opplevd som udelt positivt.