Nina Sundqvist og Reidar Skjøthaug mottar OBOS' nettpris
Glade vinnere: Webredaktør Nina Sundqvist og styreleder Reidar Skjøthaug.
Kjell Huslid (redaksjonsmedlem) og Helge Øverås (webmaster) var ikke til stede ved premieutdelingen.

Gratulerer alle sammen – vi vant igjen!

27.04.2004

Med denne nettsiden vant SGT OBOS-prisen for beste nettside i 2003 – for andre år på rad! Prisen er på kr 10.000 samt diplom. Juryen hadde merket seg at sameiet hadde utviklet nettsiden ytterligere i løpet av året som gikk – fra et allerede høyt nivå. Både designen og innholdet ble trukket frem i juryens begrunnelse.

Juryens begrunnelse:

«Vinneren av årets nettpris legger ned et stort arbeid i å formidle alle typer informasjon på boligselskapets hjemmeside. Den ryddige og veldesignede siden er spekket med informasjon som er strukturert på en slik måte at det er lett å finne frem. I tillegg oppdateres siden med nyheter fra boligselskapet, styret og nærmiljøet flere ganger i uken. Det er lett å se at siden blir brukt aktivt av beboerne, og mange deltar aktivt med egne oppslag og debattinnlegg om smått og stort i nabolaget.

Nivået er sjeldent høyt. Fremfor alt viser nettsiden at det i dette boligselskapet finnes en imponerende vilje til kommunikasjon. Juryen er derfor glad for å kåre Grefsen Terrassehus boligsameie til vinneren av Nettprisen 2004. Dette sameiet vant også prisen i fjor, og juryen håper at andre borettslag og sameier nå lar seg både begeistre og imponere til å utvikle nettsidene sine videre.»

Juryen har bestått av Marie Dyrén, Cathrine Wolf Lund og Tyra Tronstad fra OBOS-bladet og obos.no, samt webutvikler Heidi Lyngby i Nettinfo.

Webredaksjonen takker alle som er med på å bidra til at hjemmesiden vår har fått denne standarden: fra innlegg i gjesteboka til informanter som på eget initiativ forteller om ulike saker som rører seg i vårt bomiljø.

Les omtale fra 30.04.2003

Omtale i OBOS-bladet nr. 4 – 2004:

Omtale i OBOS-bladet nr. 4 - 2004