Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Kjell Huslid, Nina Sundqvist og Reidar Skjøthaug mottar OBOS' nettpris 2003

Vi vant!

30.04.2003

Sameiets nettside er tildelt Årets nettpris i OBOS' hjemmesidekonkurranse. Rosende ord, diplom, blomster og en sjekk på 10.000 mottok en stolt webredaksjon under sameiermøtet. Dessverre hadde ikke vår dyktige webmaster – Helge Øverås – anledning til å være til stede.

Juryens begrunnelse:

«Webredaksjonen i Sameiet Grefsen Terrassehus har lagt ned et imponerende stykke arbeid med nettsiden grefsenterrassehus.com. Sameiet har laget en pen og oversiktlig hjemmeside som stadig blir oppdatert med små og store nyheter fra nærmiljøet. Viktig informasjon til beboerne kommer fort ut, og hjemmesiden er både brukervennlig og interaktiv. Det er mange veier inn i den rikholdige informasjonen, noe som gjør det lett og finne fram til hva man måtte trenge. Språket er godt, og rundt på sidene finnes også mange bilder av høy kvalitet. Interaktive deler, som oppslagstavle, markedsplass og gjestebok er flittig brukt. Det er derfor ingen tvil om at grefsenterrassehus.com og dens webredaktør Nina Sundqvist har fortjent å få OBOS' pris for beste hjemmeside for boligselskap i 2003.»

Juryen har bestått av informasjonskonsulentene Marie Dyrén og Cathrine Wolf Lund fra OBOS, redaktør i Bolig og Miljø Tyra Tronstad og webutvikler Heidi Lyngby i firmaet Nettinfo.


Omtale i OBOS-bladet nr. 4 – 2003:

Omtale i OBOS-bladet nr. 4 - 2003