PartyJulebord for de frivillige

28.11.2010

Et 60-talls personer gjør en uvurderlig, frivillig innsats for at SGT skal være et godt sted å bo - gjennom å være med i beredskapsgruppa, miljøgruppa, trim- og tennisgruppene, vingruppa, valgkomité, Frivillighetstjenesten osv. Hver november gjør styret stas på disse ved å arrangere en heidundrendes fest, med alt hva hjertet kan begjære av god mat og drikke.

Fredag 26. november ble årets «julebord» avviklet for 39 frivillige som hadde takket ja til styrets invitasjon, hvilket (trolig) er ny rekord. Årsaken til det høye antallet er selvsagt at årets store «nyvinning» i sameiet - Frivillighetstjenesten - også selvsagt var blant de inviterte.

«Laksen fisk og vilt» på Bjølsen sto som vanlig for koldtbordet, mens Vinmonopolet, med god assistanse fra vingruppa, bidro med tilhørende fludium - i et anstendig prisleie, selvsagt.

Du har sjansen til å bli med neste år. Ta kontakt med styret eller den «gruppa» der du mener du kan bidra med noe. Sjekk hjemmesiden der alle gruppene er bredt presentert. Eller kanskje du har lyst til å opprette en helt ny gruppe?