Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Fra et møte i vingruppa i 2004

Vinklubben

Sameiets vingruppe treffes jevnlig for vinsmaking og sosialt samvær. Her kan du ha en hyggelig kveld sammen med vininteresserte naboer og samtidig lære mer om vin. Vinklubben har tidligere testet blant annet julevin, viltvin, rosévin og økologisk vin, og de deltok i utvelgelsen av sameiets egen terrassevin i 2006. Ta gjerne med deg en flaske vin du har lyst til å få kommentert. Det kreves kun godt humør og sosial innstilling for å delta!

Vask + vin = sant

Kombinasjonen innedugnad og vinsmaking har for øvrig vist seg å være en stor suksess. Flere dugnader har blitt avsluttet med vinsmaking under kyndig veiledning. «Dette har blitt en veldig hyggelig og lærerik avslutning på innedugnaden i sameiet», sier Arve Christensen i miljøgruppa.

Møter

Vinklubbens møter forhåndsannonseres på hjemmesiden og på oppslagstavlene i 1. etasje. Møtene avholdes i sameiestua. Vel møtt!

Kontaktperson

Marit Olsøn-Lunde, tlf. 22 15 57 87 eller 916 20 964