Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

MusellaSmakfull belønning

18.10.2010

En utsøkt Champagne og en praktfull Amarone var kveldens overraskelser til to heldige deltagere på forrige ukes dugnadsinnsats. Hele 75 beboere deltok i vaskingen av fellesarealer innendørs, mens ca 40 personer var med på vinsmaking i Sameiestua etterpå.

Det aller meste av korridorene, inngangene fra garasjen, alle innganger i 1. etasje, de fleste inngangene i 2. etasje samt vinduene i trappehusene fikk et «ublidt» møte med rengjøringsmidler og vaskeklut.

-Det har aldri vært så stor oppslutning om innedugnaden. Vi fikk gjort svært mye, sier primus motor i Miljøgruppa, Arve Christensen.

Etterpå stod vinflaskene vakkert oppstilt i Sameiestua. Vinklubbens Marit Olsøn-Lunde, Gunhild Ullestad og Marianne Sundby hadde også satt frem boller med snacks og nøtter på langbordene til dugnadsslitne naboer.

Olsøn-Lunde forteller til grefsenterrassehus.no at kveldens meny var omsorgsfullt valgt ut i samråd med vinekspertisen på Sandaker Vinmonopol.
-Vi startet med en musserende vin fra Spania, etterfulgt av hvitvin fra Frankrike. Tre rødviner med stigende kvalitet stod deretter på menyen. Det var tydelig at vinene falt i smak, for stemningen steg flere desibel i takt med antall slurker, sier Olsøn-Lunde.

De bebudede overraskelsene - en Champagne og en Amarone - ble trukket under stor spenning. Og alle syntes at det var svært rett og rimelig at lederen for dugnadsgjengen, Arve C, vant champagnen.

Både Christensen og Olsøn-Lunde fikk overrakt blomster av sameiestyrets leder, Per Eric Ståhlbrand, som takk for det svært positive bidraget Miljøgruppa og Vinklubben gir til hele sameiet vårt.

Etter ønske fra flere, følger her listen av vinene som ble fortært:

Premievinene: