Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

SikringSiste frist for sikringsskapene

13.11.2009

Bare 108 sameiere har sagt seg interessert i et tilbud om felles oppgradering av sikringsskapene. Ca 30 sameiere har allerede gjort dette på egenhånd. Det betyr at det er godt over 200 sameiere som fortsatt gjenstår...

Styret vil enda en gang oppfordre sameierne som ikke har meldt sin interesse, om å gjøre en ny vurdering og eventuelt ta kontakt med styrekontoret relativt raskt.

Styret har ikke myndighet til å pålegge sameierne å oppgradere sikringsskapene, men fagpersoner som har vært på befaring anbefaler sterkt at flest mulig leiligheter får på plass automatsikringer med innebygd jordfeilvern av sikkerhetshensyn.

Det er innhentet pristilbud fra fire firmaer. Prisene er fordelaktige, og varierer - avhengig av hvor mange sikringer de ulike seksjoner har - fra 4.500 til 10.000 kroner. Prisene vil bli enda bedre hvis flere melder seg på.

Dette er ikke noen bindende påmelding. Det er mulig å trekke seg senere, hvis man ønsker det.

Relatert informasjon

Artikkel21.08.2009: Oppgradering av sikringsskapene
Artikkel30.09.2009: Oppgradering av sikringsskapene