Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Vin og dameGjør rent - og avslutt med god vin!

01.10.2008

Onsdag 8. oktober er det igjen tid for å gjøre rent i fellesarealene våre. Alle møter kl 18 for registrering i 1. etasje, inngang CD. Ta med bøtte og kost, kluter og vaskemidler vil bli utdelt.

Tanken er at den enkelte beboer skal vaske i gangen der man bor, og i det nærmeste reposet.

Når veggene skinner og heisene dufter av furunål avsluttes dugnaden med vinsmaking i Sameiestua, klokken 20.30 - under kyndig veiledning av sameiets vingruppe. Sameiet sponser vinen, men det er selvsagt tillatt for den som ønsker faglig og kompetent rådgivning av egen vin å medbringe av egen portefølje.

Klokken 21.00 vil en av dugnadsdeltakerne bli den heldige vinner av en flaske kvalitetsvin. Trekningen skjer i Sameiestua.

For ordens skyld: På siste årsmøte i sameiet ble det med overveldende flertall bestemt at styrekontoret sender ut en innbetalingsgiro pålydende 200 kr til den som ikke har anledning til å møte på innedugnaden. Til nå har et slikt dugnadsgebyr kun vært knyttet til utedugnaden. Betaling av gebyret er frivillig.

Det er flott at så mange som mulig har anledning til å møte, fordi slike dugnader sparer sameiet for mye penger. Dessuten blir det trivelig og pent i gangen der du bor. Du løper også den risiko at du blir kjent med folk du aldri har pratet med før!

Kontaktpersoner