Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Se skisse av ny terrassedørStatus, levering og montering av nye terrassedører

03.05.2006

Fra hjemmesidens gjestebok kan følgende leses:

Vel overstått påske. Jeg lurer på om vi snart kan få en pris å forholde oss til vedrørende skifte av vinduer. Vi har fått forskjellige priser framlagt, men ettersom anbud ikke ble sendt ut før i begynnelsen av 2006 lurer jeg nå på om vi snart kan få en pris å forholde oss til og en tid for start av arbeidet. Synes personlig de prisene vi har operert med har vært noe stive og vurderer flere alternativer.

Til orientering

Den 28. august 2005 ble det sendt ut en orientering til de 44 seksjonseiere som hadde meldt sin interesse om mulighetene for å få installert nye skyvedører (se vedlegg). Den 11. oktober 2005 ble det inngått avtale med OBOS PROSJEKT AS for bistand med prosjektadministrasjon i forbindelse med (rehabilitering av terrassegulv) og utskifting av terrassedører.

Den 30. november 2005 gikk det ut tilbudsforespørsel fra OBOS PROSJEKT til flere entreprenører for utskifting av terrassedører. Dette førte ikke til noen reaksjon fra firma, og 16. februar 2006 gikk det ut en ny tilbudsforespørsel fra OBOS. Det ble utført tilbudsbefaring 28. februar 2006 og flere firma møtte opp.

OBOS PROSJEKT har bare mottatt ett tilbud. Problemet for alle firma er hvorledes kan de store vinduer/skyvedører fjernes fra leiligheten? Vinduene kan ikke bæres ut pga. størrelsen og på grunn av miljøhensyn kan vindu og karm ikke skjæres opp på stedet. Vinduene med karm må heises ned.

Det har oppstått forsinkelse i å finne fram til en økonomisk løsning på nedheisingsproblemet og tilbud på heisearrangement.

OBOS er nå i sluttfasen med å innhente tilbud og de 56 seksjonseiere som er interessert i å vurdere tilbudet vil bli tilskrevet så snart anbefalingen foreligger.

Kjell Huslid
Styremedlem

Vedlegg

PDF Rundskriv fra 20. august 2005 (PDF-format)