Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

International Noise Awareness DayStøyfri dag

26.04.2006

I dag, 26. april, er det «Støyfri dag». Dagen har blitt markert nasjonalt og internasjonalt gjennom mange år. Formålet er blant annet å rette oppmerksomhet mot støyproblemet og bidra til at alle tar ansvar for å redusere støy i eget nærmiljø. Daglig plages over 1 million mennesker i Norge av støy i en eller annen form, så støy er et omfattende helse-, miljø- og samfunnsproblem.

Vis hensyn!

Støyplaget kvinneSommerhalvåret er tiden for hyggelige opphold på terrassen med selskapeligheter og grilling. Hvert år minner styret alle om å vise omtenksomhet for naboene når en oppholder seg på terrassen. Husk at også naboen kan ha åpne dører/vinduer og kan sjeneres av høy musikk, høylydte samtaler, tobakksrøyk og matos fra grill.

Innlegg i gjesteboka viser at det er delte meninger om nabostøy, at det er mer støy i noen deler av sameiet enn i andre og at vi har ulike toleransegrenser mht. hva som oppleves som støy. Det å bo i en by og i en boligblokk innebærer nødvendigvis noe støy, men vi oppfordrer alle til å ta hensyn og minner om husordensreglene.

Relatert info

Les mer