Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Støyplaget kvinneStillhetens dag

20.04.2005

20. april er «Stillhetens dag» – den internasjonale støyfrie dagen som har blitt markert både nasjonalt og internasjonalt gjennom mange år.

«Stillhetens dag» er en del av Friluftslivets År 2005 og arrangeres av 07-06-05 Tid for forandring sammen med Norsk forening mot støy og Den Norske Turistforening. Hensikten er å fremheve stillhet, ro og friluftsliv som verdier i kontrast til tempo, stress, mas og bråk.

Les mer

Vis hensyn

Sommerhalvåret er tiden for hyggelige opphold på terrassen med selskapeligheter og grilling. Hvert år minner styret alle om å vise omtenksomhet for sine naboer når en oppholder seg på terrassen. Husk at også naboen kan ha åpne dører/vinduer og kan sjeneres av høy musikk, høylydte samtaler, tobakksrøyk og matos fra grill. Debatten i gjesteboka om støy fra korridorene viser at det er delte meninger om nabostøy, at det er mer støy i enkelte deler av sameiet enn i andre og at folk har ulike toleransegrenser mht. hva som oppleves som støy. Det å bo i en by og i en boligblokk innebærer nødvendigvis noe støy, men vi oppfordrer alle til å ta hensyn og minner om husordensreglene.

Relatert info