Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

DavidoUnderholdning til avenyfesten

15.08.2016

Etter å ha booket inn underholdning eksternt de siste årene, syntes styret det hadde vært ekstra gøy om noen av beboerne selv ville stå for underholdningen i år.

Vi oppfordret derfor beboere til å tipse oss om de selv eller noen i familien evt. naboer de kjente til, hadde skjulte eller ikke fullt så skjulte talenter som vi burde vite om. Enten det er sang, dans, spille instrument, tryllekunst, gjøgleri, spille på slurva, balltriks, flammesluking, fakirkunst. Alt er lov, her er det bare fantasien som setter grenser!

Til tross for at vi er nesten 1000 beboere har innspillene glimret med sitt fravær.

Kom igjen a folkens! Dette er bare uhøytidelig moro. Vi er overbevist om at det finnes noen artige underholdere der ute blant dere. Det er ennå ikke for sent.

Send tips til styret@grefsenterrassehus.no (ikke styrekontor@grefsenterrassehus.no) om du har et tips til oss i siste liten!

For ordens skyld har vi allikevel booket inn et lite trekkplaster – nemlig tryllekunstner Davido. Møt opp! Dette blir magisk!