Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

FacebookGrefsen Terrassehus på Facebook

18.09.2014

Som et prøveprosjekt har vi opprettet en lukket Facebook-gruppe for beboere i sameiet. Vår erfaring er at de fleste besøker Facebook betydelig hyppigere enn de besøker hjemmesiden vår. Vi tror derfor at dette kan være en måte å holde seg raskere oppdatert når ny informasjon publiseres. Via innstillinger på egen facebook-konto kan man velge å motta varslinger på e-post, smarttelefon eller nettbrett hver gang nye saker publiseres.

I tillegg til å være en informasjonskanal fra styret til beboerne, skal gruppa også være et sted hvor beboere kan ytre ris, ros, forslag, idéer, frustrasjoner og annet man måtte ha på hjertet. Enkelte beboere har ytret at de ikke ønsker å publisere innlegg i Terrassetanker pga. at det som skrives der ligger offentlig ute på internett. Facebook-gruppen vil i så måte være lukket, og publiserte innlegg kan kun leses av medlemmer, dvs. andre beboere. Facebooks utforming er også bedre tilrettelagt enn Terrassetanker for å kommentere og diskutere saker fortløpende i «tråder».

Meld deg inn i gruppa ved å klikke her. NB. For å forsikre oss om at gruppens medlemmer begrenses til beboere sjekker vi navn mot 1881.no. Det er derfor viktig at du opererer med ekte navn. Dersom du ikke er registrert med bostedsadresse i Grefsenkollveien 12, vennligst ta kontakt med gruppens administrator, og oppgi blokk- og leilighetsnummer.

Vi minner om at formelle henvendelser til styret fortsatt skal skje per post eller e-post.