Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

56-bussen (Foto: Jens Erik Bjønness)

Kjemper for flere bussavganger

09.12.2012

Fra søndag 9. desember blir det store endringer i rutetilbudet i Oslo og Akershus. For 56-bussen – det nærmeste alternativet for oss – er det imidlertid ingen endringer. Men for dem som skifter til T-bane eller trikk på Storo er det store endringer.

Tabell Klikk her for å se de nye rutetabellene

Ruter har de siste årene økt antall avganger på 56-bussen, men foretar ingen endringer nå. Det er synd, fordi mange av bussene er smekkfulle allerede før de når vårt stoppested, Akebakken. Dette gjelder spesielt avgangen mellom 7.30 og 9.00, i retning Storo. Også bussene fra Storo (i retning Solemskogen) i tiden 16.00-18.00 er det hard kamp om å få være med.

Styret har tatt opp dette med Ruter, men ikke blitt hørt i denne omgang. Vi vil imidlertid intensivere dialogen, og håpe vi kommer bedre ut ved neste korsvei. Styret vil også anbefale beboerne i Grefsenkollveien 12 om å ta individuell kontakt med Ruter og fremføre sine «klagemål».