Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Oppussingen snart i mål

Skilt21.11.2012

I løpet av et par uker skal det meste av oppussingen av inngangspartiene være sluttført. Noen småtterier utendørs må vente til våren grunnet det fuktige været.

Brannskapene/tørroppleggskapene i heisrommene skulle etter planen erstattes med nye og noe mindre skap, men etter nye innspill fra brann- og redningsetaten har vi landet på å beholde skapene. Skapene blir likevel pusset opp og malt hvite. Skapet i CD er prøvemalt, uten at styrets arbeidsgruppe er helt fornøyd. Skapet skal nå males på nytt, i halvblank.

Inngangspartiene, på garasjenivå, vil bli malt i samme farge som brystningen over gjesteparkeringen. Slemmingen som er lagt utenpå teglsteinene er ikke helt vellykket. Med en lys farge og nytt lys, har vi håp om at dette kan bli riktig lekkert.

Malingen av de resterende garasjeportene, ut mot vår «hovedvei» – foran blokkene, må utsettes til våren. Mye nedbør og fuktighet over lang tid har gjort det umulig å bli helt ferdig her.

Alle baktrappene er nå malt, men det har vært noen problemer med tørkingen også der. Beklageligvis har noen gått i trappene, på tross av skilting om å la være. Vennligst respekter skilting og ikke benytt trappene før malingen er tørr og sperringene fjernet.

Så snart trappene er tørre – vi tror i løpet av uke 47 – vil elektriker montere opp nye lamper i trappene. Det vil også monteres bedre lys på baksiden av blokkene.

Skilt og oppgangshenvisninger er bestilt og vil bli montert så snart de er ferdige.