Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

FliserFlisene blir liggende

19.11.2012

Flisene som er lagt liggende – horisontalt – i garasjeinngangene blir ikke lagt om. Styret hadde tidligere vedtatt at flisene måtte legges om – slik at de står vertikalt – slik den opprinnelige bestillingen til entreprenøren var.

Hensikten med å ha stående fliser var basert på faglige råd om at vertikale fliser skaper et inntrykk av et bredere rom, med større takhøyde. I våre små heisrom, med lav takhøyde, var det faglige rådet at stående fliser, kombinert med lys takfarge og god belysning, ville redusere inntrykket av relativt trange heisrom.

Men etter flere reaksjoner fra beboere, har styret tatt saken opp til ny vurdering. Etter en totalvurdering har styret snudd, og bestemt at entreprenøren likevel ikke skal legge nye (vertikale) fliser utenpå de som allerede nå er lagt. Viktige momenter for styrets nye vedtak er miljøhensynet, samt at entreprenøren betaler en kompensasjon som styret er godt fornøyd med.

Heisrommene vil nå bli ferdigstilt i løpet av kort tid.