Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

BokPraktbok om Kjelsås IL

28.10.2012

Det store, dominerende idrettslaget i vårt område, Kjelsås IL, er 100 år i mars neste år. I den forbindelse har journalist Stein Erik Kirkebøen skrevet idrettslagets historie. Boken lanseres i Kjelsås skoles nye aula onsdag 31. oktober kl 19.

Over 512 sider, og med over 600 bilder, dekker Kirkebøen det meste som har skjedd i Kjelsås IL, om indre stridigheter, men også om da Trude Dybendahl ble verdensmester i Holmenkollen. Og om da Stig Mathisen og fotballgruppa sjokkerte fotballnorge på slutten av 90-tallet med sin ekstreme variant av drillosfotballen.

Flere nåværende og tidligere beboere i sameiet vårt er behørig omtalt i boken, bl.a. tidligere styreleder Per Eric Ståhlbrand som har hatt styreverv i Kjelsås IL siden 1976. Ståhlbrand var i årene 1993-1998 også leder i Kjelsås IL.

Boken kan kjøpes på idrettslagets nettsted, www.kjelsaas.no og på klubbkontoret på Grefsen stadion. Den vil også komme i salg i flere av strøkets forretninger.