Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

MalekostGarasjeportene skal males

30.09.2012

I forbindelse med oppussingen av inngangspartiene og garasjeområdet, har styret bestemt at også garasjeportene ut mot vår «hovedvei» skal males – slik at hele fasaden mot vest får et enhetlig visuelt uttrykk. Portene skal males i samme farge som sykkelbodene har fått.

Styret har besluttet at sameiet skal bære kostnadene til selve malingen, mens eier av garasjeportene selv må besørge, eller betale for, at arbeidet utføres. Arbeidet skal være sluttført 31. oktober.

Eierne kan velge mellom to alternativer:

  1. Eier kan selv male egen port. Portene må vaskes, eventuelt slipes, grunnes og males to strøk.
  2. For 1000 kroner pr garasjeport sørger styret for at et malerfirma maler og foretar eventuelle reparasjoner av porten. Tilbudet inkluderer rengjøring, eventuell sliping, grunning og maling to strøk. Firmaet kan også utbedre mulige skader på porten til en timepris på 562 kroner (inkl. moms).

Samtlige berørte sameiere er allerede varslet av styret pr brev, og må gi en tilbakemelding på hvilket alternativ man går for innen 9. oktober.