Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Canal Digital HD-PVR-dekoderLegging av fiber til uken

23.09.2012

I neste uke starter strekkingen av fiberkabler inn til sameiet, og deretter til uttak i 1. etasje, 4. etasje og 8. etasje. Denne operasjonen vil ta noen uker, anslagsvis 7-8, men kan også ta mer hvis man møter uforutsette problemer. Først deretter vil man strekke en fiberkabel inn til hver enkelt leilighet.

Men den nye digitalboksen, Canal Digitals HDPVR-dekoder, som følger av SGTs nye 3-årige avtale med CD vil komme først. Ifølge CD vil den kunne deles ut i løpet av to ukers tid. Vi kommer tilbake med informasjon så raskt utdelingen starter. Hver enkelt sameier vil få personlig hjelp til å sette opp den nye dekoderen, hvis man ønsker det.

Den nye dekoderen har scoret høyt i tester, og representerer et betydelig fremskritt fra den dekoderen du har i dag. Den støyer atskillig mindre og kan ta opp inntil 240 timer med TV-program. Brukervennligheten er også langt bedre.

Relaterte linker

Link 19.10.2011: Ny dekoder neste år
Link 29.05.2011: Ny dekoder til høsten
Link Aftenposten: Etterlengtet lansering
Link DinSide: Her er Canal Digitals nye dekoder
Link Side3: Her er Canal Digitals nye PVR
Link Lyd & Bilde: En klar forbedring