Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Presseklipp fra Aftenposten 14.06.2007 Presseklipp fra Aftenposten 14.06.2007
Presseklipp fra Aftenposten 14.06.2007
Presseklipp fra Aftenposten 14.06.2007

Miniatyrkommunen på Grefsen

17.06.2007

Flott omtale av Grefsen Terrassehus i Aftenposten 14.06.2007 (utdrag):

Det er ikke bare den fantastiske utsikten som gjør Grefsen Terrassehus til et helt spesielt sameie. Hvilke andre sameier har tennisbaner, eget parkanlegg med aveny, heltidsansatt vaktmester, egen barnehage, lekeplass og fotball- og basketmuligheter? Svømmebassenget mangler, men ellers kan Grefsen Terrassehus minne om et gigantisk Syden-kompleks.

Fra terrassen til Kjell og Marianne Huslid i 8. etasje er det panoramautsikt. Lengst til høyre ser du Maridalsvannet og Myrerjordet. Andre veien sees Sjømannsskolen på Ekeberg og Oslofjorden, mens resten av byen ligger midt i bildet.

Barnehagestyrer Helle Marstrander Fladen, som har jobbet i Grefsen Terrassehus barnehage i 26 år, har aldri bodd i sameiet, men føler hun er en del av det lille samfunnet likevel. - Barna får veldig god kontakt, og det er lett å etablere vennskap, sier hun. Og med tanke på barnehagekøen i byen, er foreldre og barn i Grefsen Terrassehus heldige. Alle har fått plass de siste årene, og noen plasser har til og med blitt tilbudt barn som ikke bor i sameiet.

Sameiet har en egen, innholdsrik nettside, hvor du finner alt fra bilder, nyheter, spørreundersøkelser og gjestebok, til oppslagstavle, lokalstoff og presseklipp.

Tekst og foto: Hanne Mellingsæter, Aftenposten

Aftenposten