Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

SeniorSurfSeniorSurf-dagen

Grefsen videregående skole tirsdag 8. oktober 2002 kl. 11.00 - 15.00

For deg over 55 år som har lyst til å lære mer om Internett!

Vi er på full fart inn i en ny tid, og det blir stadig viktigere å gjøre seg kjent med Internett som et verktøy i hverdagen. SeniorSurf-dagen er et landsomfattende arrangement hvor seniorer kan få prøve seg på Internett i sitt eget nærmiljø.

Internett trenger ikke å være vanskelig - det er både nyttig, morsomt og lærerikt.

I tillegg til å få presentert Internett som kommunikasjonsform, er det mulighet for å lære om mobiltelefon og tekstmeldinger (SMS). Som deltaker får du utlevert en SeniorSurf-avis med gode tips og råd om hvordan du skal komme i gang. De som blir med, vil få oppfølging fra Seniornett Norge.

SeniorSurf-dagen i fjor viste at det er stor interesse for å lære. Samarbeidet med skolene var svært vellykket, og mange steder gjorde skoleelever en stor innsats som veiledere. Bibliotekpersonale og frivillighetssentralene stilte også opp, og på eldresentrene var mottoet «Eldre hjelper eldre» og/eller «Unge hjelper eldre».

Mål for SeniorSurf-dagen:

Aktiviteten gjennomføres av Seniornett Norge for fjerde år på rad og støttes blant annet av Nærings- og handelsdepartementet, Utdannings- og forskningsdepartementet, Sosial- og helsedirektoratet samt Telenor Plus, Telenor Mobil, SAS og Vox.

PDF Last ned plakat
Plakaten er i PDF-format og forutsetter at Adobe Reader er installert. Hvis du ikke har dette programmet, kan du laste det ned gratis ved å klikke her.

Relaterte linker: