NøkkelbrikkeTa i bruk nøkkelbrikkene

23.04.2014

Onsdag og torsdag denne uken vil nye låssylindre bli montert på inngangsdørene i 1. etasje, 2. etasje (på baksiden), kjelleretasje, samt bl.a. på vaskeriene. Koden vil imidlertid fortsatt kunne brukes, inntil annet blir bestemt.

Slik gjør du det: Hold låsebrikken foran sylinderen, som vil lyse grønt. Vri så om på sylinderen, og døren er åpen. Hvis sylinderen ikke lyser grønt, så er låsebrikken din ikke aktivert. Du aktiverer selv brikken enkelt ved å holde den opp foran aktiveringsterminalen, som er montert på veggen til høyre for styrekontoret (i BC-reposet i 1. etasje).

Når du skal gå ut av blokkene, er det ingen endringer. Også porttelefonen vil fortsette å fungere som i dag, slik at gjester ringer direkte til din seksjon og du kan åpne ytterdøren fra telefonen din. Fordi vi nå kun erstatter en mekanisk nøkkel med en elektronisk nøkkel vil det heller ikke være noen endringer for brannmannskaper, helsepersonell eller politi som skal inn i våre fellesarealer.

De få beboerne som nå ikke har fått ny låsbrikke – ta kontakt med vaktmester Jon Arild, tlf. 930 18 287, så ordner han det.