TrimavdelingenUtvidet åpningstid i Trimavdelingen

23.01.2014

Flere har ytret ønske om å kunne ta i bruk den nye Trimavdelingen allerede fra klokken 6 om morgenen. Styret har derfor besluttet at treningstiden utvides. Fra nå av kan Trimavdelingen benyttes klokken 6-23 hver dag, hele uken.

Mange har kommet med innspill og ønskemål om hva de ønsker å ha i Trimavdelingen. Noen vil ha flere apparater og fylle opp hele gymsalen, andre vil ta i bruk også det lille siderommet (t.h. når du kommer inn) med apparater og manualer. Noen vil ha en ellipsemaskin, ganske mange vil ha enda en tredemølle. Noen har ytret ønske om at man bør kunne skrive seg opp på ønsket treningstid, f.eks. at man kan booke et spesielt apparat for et spesielt tidsrom. Andre synes det er greit slik det er nå.

Styrets holdning er at vi fortsetter med dagens regler og nivå på apparater en stund fremover, og slik samler erfaring, før vi eventuelt utvider eller gjør andre endringer.

Vi vil ha så mange tilbakemeldinger og reaksjoner fra dere brukere som mulig, så bare send e-poster til trimansvarlig i styret eller send innlegg til Terrasse-tanker.

Hele 60 seksjoner har nå tegnet halvårs- eller helårsabonnement.