Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Monitor Kalkulator
Handlevogn Verktøy

Frivillighetstjenesten er her for deg

24.10.2013

Sameiet fikk sin egen frivillighetstjeneste for fire år siden. Ideen bak var at sameiere og beboere i SGT vederlagsfritt kan hjelpe andre beboere i SGT med enkle tjenester som å få den svarte TV-skjermen til å forsvinne, få internetthastigheten «tilbake» eller andre helt enkle utfordringer.

Siden den gang har SGT fått mange nye beboere. Vi gjør derfor disse nå oppmerksom på muligheten til å få enkel bistand, men også at det er mulig å melde seg til «tjeneste».

Er du flink til å stille inn kanaler på TV'n? Eller generelt praktisk anlagt og en «racer» til å skifte sikringer? Eller kan du tenke deg å hjelpe bevegelseshemmede til f.eks. å handle? Eller kanskje bistå i utfyllingen av selvangivelsen?

Er du flink til et eller annet, så meld fra. Klikk her for å lese mer om Frivillighetstjenesten og hvem du skal ta kontakt med hvis du vil være med.