Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

GjestesengDet blir utleieleilighet

13.10.2013

Leiligheten som vår tidligere renholder disponerte, og som eies av sameiet, vil bli omgjort til utleieleilighet. Styret ba tidligere i høst om reaksjoner fra sameierne på om man ønsket en slik løsning. Tilbakemeldingen har vært nesten unison i favør av å etablere en slik løsning.

Det tas sikte på at ordningen kan tre i kraft i alle fall fra nyttår av.

Vi kommer tilbake med flere detaljer når leiligheten er klar til bruk, men følgende kan informeres om nå: Leiligheten vil ha et enkelt kjøkken, og være utstyrt med TV og internettmulighet. Utleie vil være basert på at gjestene selv har med seg laken, dynetrekk og putevar. Og utleieprisen forutsettes å være moderat. Leiligheten har to rom, og er på ca. 40 kvm. Det vil være mulig å tilby sengeplasser til anslagsvis fire personer.

Det vil ikke være mulig å langtidsleie leiligheten. Ordningen er i utgangspunktet kun ment å gjelde for sameiernes gjester som noen få dager, en helg, har behov for sengeplasser.

Det er ikke mulig å «booke» leiligheten for neste år allerede nå. Vi kommer tilbake med nærmere info om når dette kan gjøres.