Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

NøklerUtleieleilighet i sameiet?

03.09.2013

Vår tidligere renholder, Bouchta Elamrani, disponerte en 1-roms leilighet i 1. etasje i blokk B som eies av sameiet, så lenge han var ansatt her. Det er lite sannsynlig at styret vil foreslå at en slik ordning – utlån av leiligheten til ansatte – videreføres i fremtiden.

Styret ser for seg to alternativer for denne leiligheten: Enten selge den (vil innbringe anslagsvis 1,5-2 millioner kroner til sameiet), eller så kan den anvendes til utleieleilighet, fortrinnsvis til sameiets seksjonseiere.

Flere sameiere har tatt til orde for en slik utleieløsning, fordi man opplever at man ikke har veldig god plass til å ta imot overnattingsgjester, spesielt ved større anledninger som konfirmasjon o.l. En eventuell utleieløsning vil bli administrert av styresekretær. Utleieprisen vil trolig bli moderat, og gå til å dekke renhold/vedlikehold.

Styret vil gjerne ha synspunkter fra sameierne på dette – i Terrasse-tanker, eller på e-post.