Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Avenyparty

Fullt hus og øs pøs!

18.08.2013

Nærmere 100 voksne og 45 barn var innom årets avenyparty fredag 16. august – en fest som også markerte sameiets 40 års jubileum. Et kraftig regnvær, som varte praktisk talt hele kvelden, la ikke noen hørbar demper på stemningen, da et stort innleid telt sørget for at de fleste dråpene holdt seg unna. Noe trangt ble det, da tilstrømningen slo alle antagelser – men man ble i alle fall godt kjent med naboen...

Klovnen Knerten underholdt for barna, men måtte pga regnet ta med seg barna innendørs. Han gjennomførte sin forestilling i reposet i 4. etasje i BC. Trubaduren Joar Balstad spilte deretter voksenmusikk for enhver smak, og jaggu var det mange som fant frem dansefoten også!

Styrets leder Reidar Skjøthaug ønsket velkommen og innledet med å be alle være med på ett minutts stillhet for Bouchta, renholderen vår som brått gikk bort tidligere i år. Skjøthaug kom deretter kort innpå «rikets tilstand» med fokus på vedlikehold og økonomi.

Som vanlig ble det servert helgrillet lam, med fløtegratinerte poteter, levert og servert av Strøm-Larsen.