SigarettsneiperIkke kast sneiper!

11.05.2013

Flere beboere har de siste ukene klaget over at sigarettsneiper er blitt kastet ned på deres terrasse. Dette problemet har også vært en gjenganger i vårt dialogforum Terrasse-tanker på hjemmesiden i flere år.

I forrige uke greide vaktmesteren å stanse en ulmebrann på en av de nederste terrassene som følge av sigarettstumper fra en leilighet lenger oppe. Beboeren var ikke hjemme, men ble varslet av vaktmester. På bildet til denne artikkelen ser du et bilde av en sneip og en sigaretteske som i forrige uke dalte ned på en av de nederste terrassene i C-blokka.

Alt som kastes ut fra terrassene i de øverste etasjene vil falle ned på en annens terrasse, på grunn av at alle blokkene flater ut nederst. Det er ikke godt å vite om «sneipekasterne» er klar over dette, eller om det rett og slett skyldtes pur jævelskap. Uansett er det håpløst å grise til omgivelsene ved å kaste noe som helst ut fra terrassene. Dette må ta slutt!

Hvis noen bivåner «sneipekasting» så meld fra til styret eller styrekontor, med navn og leilighetsnummer på synderne. Det aller beste er imidlertid at du selv tar direkte kontakt med «gjerningspersonene» – hvis du har mistanke om hvor de bor.

For øvrig er klagene sentrert om B- og C-blokkene.