Bouchta begravet

25.02.2013

Vår renholder gjennom mange år, ble begravet i sitt hjemland Marokko, mandag 25. februar.

Her følger et minneord, av styrets leder Terje Risø:

Minneord Bouchta

Det var med sorg vi mottok meldingen om at Bouchta var død.

Bouchta Elamrani sovnet fredelig inn fredag 15. februar 2013 på Rikshospitalet. Han ble innlagt på OUS Ullevål 7. februar.
Bouchta ble begravet i Marokko mandag 25. februar 2013.

Bouchta har vært fast ansatt som renholder i sameiet vårt siden 1. september 1985 – med andre ord har han vært ansatt i over 27 år. Før dette jobbet han noe tid i selskapet som hadde renholdet i anlegget. I alle disse årene har han gjort en fortjenestefull jobb for oss. Han har vært tidlig oppe om morgenen for å vaske og støvsuge, slik at alt skulle være rent og ordentlig når vi andre dro på jobb. Det har i alle disse årene ikke vært noe å utsette på den jobben Bouchta har utført. Han har alltid lagt sin ære i å gjøre et godt arbeide – både i korridorer, inngangspartier og Sameiestua.

Jeg hadde mange samtaler med Bouchta på kontoret. Når han plasserte seg i stolen, hadde vi mange fine samtaler. Han var lett å snakke med.

For ca ett og ett halvt år siden ble han bestefar til en sønn. Dette var stort for Bouchta – ikke minst fordi barnebarnet bodde i Oslo, slik at han kunne reise på besøk.

Jeg vil savne Bouchtas blide ansikt i hverdagen i sameiet.

Jeg vil lyse fred over Bouchtas minne.

Styreleder Terje Risø
Sameiet Grefsen Terrassehus