Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Plakat - Barnepiken

Lyst på kino?

10.10.2011

Kulturgruppa skal på kino søndag 16. oktober. Filmen på plakaten er «Barnepiken», basert på en av fjorårets mest omtalte bøker og nr. 1 på New York Times bestselgerliste.

Kontakt Trine Oskarsen, 922 09 369, trine.oskarsen@gmail.com innen lørdag 15. oktober kl 1500 hvis du har lyst til å være med.

Hva er kulturgruppa?

Den er for deg som bor i Grefsen Terrassehus, og som har lyst å bli med på nye opplevelser sammen med naboer du ikke visste du hadde. Når du melder deg på, avtales det om du vil bli med på felles reise ned til byen eller om du møter de andre der det skjer. Kulturgruppa bestiller billetter samlet.

Hva har de opplevd til nå?

Det startet i april med musikalen The Producers på Oslo Nye. I august var det klart for Oslo Jazzfestival og jazzmusiker Kyle Eastwood. Nå i oktober blir det kinobesøk for å se en prisbelønt film. Og i desember planlegges det julekonsert med middag på Grefsenkollen. Ingen grunn til å bli hjemme når du kan bli med kulturgruppa på byen. Bli med!

Relaterte linker

Link Filmweb: Høstens feel-good?
Link Filmweb: Omtale og kommentarer
Video Filmweb: Trailer
Link The Help Official Movie Site
Link Wikipedia: The Help
Link Cappelen Damm: Barnepiken
Link New York Times Best Sellers