Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

DørLeilighetsnummer på dørene

16.05.2011

I forbindelse med at flere har skiftet inngangsdører til leilighetene, er det ennå noen sameiere som ikke har fått satt opp leilighetsnummer på utsiden av døren. Styret henstiller disse om snarest mulig å få gjort dette. Det er bestilt leilighetsnummer til alle som mangler. Disse kan hentes på styrekontoret, til den nette sum av kun kr 30,-

Ta kontakt med styrekontoret, eller noen i styret, hvis dette er vanskelig å få til.

Det er også noen få som har leilighetsnummer som ikke tilfredsstiller standarden som er satt i sameiet - enten at tallene ikke har riktig høyde eller bredde, eller er plassert på tilfeldige steder på døren. Det er i henhold til sameiets vedtekter, i forhold til utseende og design i fellesarealer, at styret nå henstiller også disse om å sørge for at inngangsdørene blir like.

Hvorfor må vi ha leilighetsnummer på dørene? Ved siden av hensynet til et felles og helhetlig uttrykk i fellesarealer, er det hensynet til sikkerhet: Ved utrykninger i regi av brannvesenet, politi eller ambulanse er det helt avgjørende at ingen tid går til spille på grunn av feil og mangler ved merking av dørene.