Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

TeatermaskerEtablering av kulturgruppe

18.03.2011

Driftige ildsjeler i sameiet ønsker å danne en kulturgruppe, og inviterer deg til et informasjonsmøte i sameiestua onsdag 23. mars kl 19.30. Målsettingen til gruppen er å invitere beboere med på kulturopplevelser i hovedstadens rike kulturliv - blant annet teater, musikk, opera og kino - og bidra til et godt bomiljø i SGT.

En arbeidsgruppe, bestående bl.a. av Trine Oskarsen og Gunhild Ullestad, vil på møtet informere videre om ideene bak å opprette en slik gruppe. Samtidig vil de gjerne ha innspill fra beboere som har lyst til å delta.

Det er tenkt slik at medlemmene i arbeidsgruppen vil være ansvarlig for bestilling av billetter, mottak av påmelding og billettpenger, koordinere avreise og hjemreise osv. Er interessen stor nok er det mulig å få rabatterte billetter.

Første mulige kulturelle utflukt kan bli The ProducersOslo Nye Teater til våren, en Mel Brooks-musikal med flotte kritikker.