Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

PolitibilPolitiaksjon i sameiet

27.10.2010

Sent tirsdag kveld rykket politiet ut med flere patruljebiler til sameiet vårt, etter å ha fått melding om at en beboer i A-blokka opptrådte truende. Han opptrådte aggressivt, og skal ha truet med øks og skrutrekker. I tillegg skrudde han av strømmen i oppgangen der han bor. Mannen ble pågrepet av politiet.

-Dette dreier seg om en mann i 50-årene som har gått rundt i gangene med en øks. Det er naboer som har følt situasjonen utrygg, og meldte fra til politiet ved 22.30-tiden. Mannen har psykiske problemer. Vi kjenner hans historie, og derfor har vi ikke tatt noen sjanser, opplyser operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt til dagbladet.no.

Ingen ble skadd under aksjonen, og mannen ble pågrepet og situasjonen avklart ca kl 23.15. Mannen ble plassert i arresten i Politihuset på Grønland. Saken etterforskes av Majorstua politistasjon.

Den pågrepne mannen er leietager i sameiet vårt. Styret er i dialog med eieren av leiligheten.

Relaterte linker