Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

HD PVR-dekoder fra Canal DigitalProblemer med TV-opptakeren

10.06.2010

Flere har meldt om problemer med den nye digitalboksen og opptaksfunksjonen (PVR - Personal Video Recorder). Canal Digital gjennomfører denne uka en softwareoppdatering som forhåpentligvis skal bedre på problemene. Hver enkelt leilighet får beskjed på TV-skjermen når oppdateringen skal gjøres. Følg anvisningene på skjermen. Prosedyren er veldig enkel. Har du problemer med å få det til, så ta kontakt med Frivillighetstjenesten i sameiet, så får du hjelp.

Dette er problemene som enkelte har opplevd:

Hvis opptaksfunksjonen fortsatt henger seg opp etter softwareoppdateringen, så er den enkleste måten å løse det på å restarte boksen (dra ut ledningen, og sette den inn igjen). Hvis opptak fortsatt kuttes før TV-programmet er ferdig, er det mulig å gå inn på brukerinnstilling og velge «margininnstilling» 15 minutter før og etter. Da vil opptaket starte tidligere og avsluttes senere enn det boksen er innstilt på. Problemet med serieopptak er fortsatt uløst. Canal Digital opplyser at man jobber med problemet.