Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

DynamittSprengningsarbeider i GK 16

11.05.2010

Våre nye naboer i Grefsenkollveien 16 - rett bak A-blokka - starter onsdag 19. mai med sprengningsarbeider som vil kunne føre «mindre rystelser» i vårt bygg, opplyser utbyggeren i et brev til styret.

Arbeidene vil pågå i to og en halv uke, altså ut uke 22. Det vil bli 2-4 salver pr dag, med et mellomrom på 2-3 timer. Alle salver vil bli varslet med sirene. Korte støt av 1 minutts varighet vil bli gjort i forkant av hver sprengning. Etter sprengningen vil et lengre støt i ca. 15 sekunder gis for å varsle at faren er over.

Utbygger opplyser i brevet at området vil under hele perioden bli tilstrekkelig sperret av samt at vaktposter settes ut. Dette skjer, ifølge brevet for å «ivareta sikkerhetsmessige hensyn under sprengningen».

«Selv om sprengningen vil foregå innenfor gitte rystelseskrav, vil det kunne bli mindre rystelser i Deres bygg», heter det i brevet.