Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Terrassegulv

Nytt terrassegulv i sommer?

09.04.2010

Alle som vurderer å rehabilitere terrassegulvet i år må melde fra om dette til styrekontoret senest innen 20. april. Styret innhenter nå nye tilbud og trenger en oversikt over hvor mange som er interessert i å være med. Jo flere som henger seg på, jo billigere blir det.

Vi minner om at det er den enkelte sameiers eget ansvar å rehabilitere eget terrassegulv. Skulle det oppstå lekkasje til underliggende seksjon, vil seksjonseier bli pålagt å gjøre dette. Sameiere som melder seg på, vil «slippe unna» med å betale 85 % av totalkostnadene. 15 % betales av sameiet.

Over de siste seks år er det 58 seksjoner som har rehabilitert sine terrassegulv. De fleste har valgt fliser, men det er også noen som har fått lagt tregulv. Alle har fått lagt ny membran. Rehabiliteringen er utført av to firmaer i et samarbeid.

T. E. Tak har lagt ny membran og tregulv, mens Alliero har lagt fliser. Kostnaden i 2009 var kr 76560 pr. gulv for ny membran og fliser, og kr 56653 pr gulv for ny membran og tregulv. Av totalkostnaden betaler altså seksjonseier 85 % og sameiet 15 %.

Tilbudene som styret henter inn, vil bli presentert for de som har meldt sin interesse. Deretter bestemmer man seg for om man ønsker å benytte seg av tilbudet.