Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

VerktøyFrivillighetstjenesten er i gang

08.02.2010

Hele 22 personer har nå meldt seg som «frivillige» til Sameiet Grefsen Terrassehus' egen frivillighetstjeneste. Flere beboere har allerede benyttet seg av tilbudet.

- Responsen har vært overveldende. 22 personer har meldt seg til nå, og flere har allerede vært ute og hjulpet andre beboere med praktiske gjøremål, sier Marit Olsøn-Lunde i Kontaktgruppen.

Hun oppfordrer imidlertid fortsatt folk til å melde seg «til tjeneste».

- Vi trenger flere, særlig fordi ikke alle er hjemme til enhver tid. Da er det greit å ha flere å ty til, sier hun, og understreker at man ikke er ute etter «supereksperter», men etter folk som er noenlunde praktisk anlagt og som f.eks. kan hjelpe til med enkle ting som å skifte sikringer og lignende.

Alle frivillige vil bli invitert til et felles møte i sameiestua tirsdag 16. februar kl 19, blant annet for å diskutere enkle «kjøreregler» for hvordan man møter beboere når man skal ut og hjelpe.

Olsøn-Lunde er opptatt av at beboere ikke må være redde for å spørre om hjelp.

- Det tar sikkert litt tid å få innarbeidet dette, men vi er veldig opptatt av at folk ikke må nøle hvis de trenger hjelp. Det er bare å ringe.

Kontaktgruppen: