Telefon
Monitor
Mobiltelefon
Kalkulator
Handlevogn
Verktøy
Handicap

Den største glede du kan ha er å gjøre andre glad!

24.01.2010

Fire ildsjeler i sameiet har tatt initiativ til å etablere en frivillighetstjeneste i Sameiet Grefsen Terrassehus. Hvis du ønsker å hjelpe andre beboere, så ta kontakt med en av disse, eller send en e-post til styrekontoret som vil formidle din henvendelse videre.

Med opp mot 1000 beboere fordelt på 360 leiligheter er det selvsagt mange som besitter god kompetanse på mange felt, samtidig som det vil være mange som sårt trenger hjelp på akkurat disse områdene. Er du en «kløpper» til å fikse PC'er, er du flink med alle mulige slags elektroniske dippedutter, eller kanskje behersker du de nye digital-TV'ene og de nye digitalboksene som nå er installert i alle leilighetene? Da kan du henvende deg til gruppen av ildsjeler som vil utarbeide en liste over personer som ønsker å hjelpe andre.

Du kan også melde deg hvis du kan tenke deg å handle, gå på apoteket eller på annen måte bistå eldre eller bevegelseshemmede i sameiet vårt. Ildsjelene vil også at du melder deg hvis du bare er «sånn passe flink til det meste» slik at du f.eks. kan skifte sikringer, lysstoffrør og alt slikt som for noen kan være vanskelig å få til. Kanskje har du god peiling på personlig økonomi og kan hjelpe noen som sliter med å fylle ut selvangivelsen?

- I første omgang samler vi inn navn. Så får vi se hvor mange som melder seg, sier Espen Riise, en av initiativtagerne.

Når Grefsen Terrassehus' Frivillighetstjeneste forhåpentligvis er etablert om kort tid, er planen at den som ønsker bistand kan ringe til gruppen av ildsjeler og få navn og telefonnummer til en person som kan hjelpe.

- Dette er selvsagt helt i startfasen. Vi har noen tanker rundt organiseringen, men veien blir til mens vi går, sier Riise.

Kontaktgruppen: