Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

ContainerContainer foran E-blokka

09.10.2009

Nå kan du benytte sjansen og få ryddet i boden din. Bli kvitt ting du ikke lenger har bruk for. Fra mandag 12. oktober til mandag 19. oktober vil det stå en container foran E-blokka. Der kan du kvitte deg med møbler, leker, klær, uimpregnert trevirke m.m.

Elektriske artikler

Det blir også satt ut et eget bur for elektriske artikler. Elektriske artikler kan for øvrig leveres til alle elektriske forretninger, i tillegg til de lokale miljøstasjonene.

Følgende må ikke kastes i containeren

Farlig avfall

Såkalt farlig avfall (maling osv.) skal leveres på miljøstasjonene. De nærmeste miljøstasjonene for oss er plassert på følgende steder:

Viktig! Styret understreker at det er svært viktig at unntakene for hva som kan kastes i containeren respekteres. Containerne blir gjennomgått av kommunen, og sameiet må f.eks. betale inntil 500 kroner pr. elektrisk enhet som kommunen måtte finne i containeren. Dette må selvfølgelig alle vi beboere betale i fellesskap - over husleien.

Les mer om avfallshåndtering