Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Post-it-lapperHva skjer?

28.09.2009

Etter en del påtrykk fra alt fra arrangører av loppemarkeder til konsertarrangører som ønsker redaksjonell omtale på hjemmesiden vår - har webredaksjonen etablert en ny spalte med tittelen «Hva skjer?». Her vil du finne arrangementer i vårt nærmiljø, hovedsakelig innen kultur og idrett, for eksempel høstens konserter på Grefsenkollen Scene. Spalten er plassert under Terrasse-tanker.

Til nå har for eksempel datoer for loppemarkeder blitt plassert i Oppslagstavlen, øverst på hjemmesiden. Fra nå av vil slike aktiviteter bli omtalt i «Hva skjer?». Oppslagstavlen vil være forbeholdt sameiets beboere.

Webredaksjonen vil nok i noen grad være avhengig av å bli tipset om de ulike aktivitetene som naturlig hører hjemme i «Hva skjer?», hvis spalten skal være noenlunde oppdatert. Vi setter derfor stor pris på om dere tipser oss på e-post om ulike aktiviteter.

Ikon alfakrøll Kontakt webredaksjonen