Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Spesialavfall kan leveres i uke 37

01.09.2009

Fra mandag 7. september, og ut uken, kan du bli kvitt småelektronisk avfall og såkalt spesialavfall i kasser foran E-blokka.

Piktogram for småelektriske varer Småelektriske varer som støvsuger, klokker, vaffeljern, strykejern, radioer, små stereoanlegg, video/foto, elektriske leker, lommelykter, lysstoffrør, sparepærer, lyspærer, telefoner, mobiltelefoner, datautstyr og kabler kan legges opp i kassene som står utplassert.
Piktogram for spesialavfall Spesialavfall som maling, batterier, white sprit, oljebaserte produkter, oppladbare batterier, rengjøringsmidler m.m. skal leveres direkte til vaktmester som låser avfallet inn i et bur. Vaktmesteren kan kontaktes på tlf. 930 18 287 mandag-fredag mellom kl. 06.00 og 14.00.
Viktig! Det er veldig viktig at spesialavfallet ikke legges igjen ute, uten at vaktmester er varslet. Dette er materiale som kan være farlig, for små barn kan det være livsfarlig.

Vi minner om at annet avfall enn det ovennevnte ikke må kastes i kassene som nå er utplassert. Sameiet må betale uforholdsmessig mye for feilkasting av avfall. Det er en kostnad som igjen må bæres av samtlige sameiere gjennom innbetaling av økt husleie.

Les mer om avfallshåndtering