Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Grefsenkollen

Ny kulturscene på Grefsenkollen

27.08.2009

Glad i god musikk og god mat? Snart kan du oppleve kjente norske artister og andre kulturarrangementer i nærheten av sameiet vårt, nemlig på nyrestaurerte Grefsenkollen Restaurant.

Mange på Grefsen og Kjelsås har savnet et kultur- og konsertsted i nærmiljøet. Takket være to lokale ildsjeler, Thorkild Gundersen og Lars Fosdahl, kan vi nå glede oss til mange spennende begivenheter i trivelige omgivelser på «Oslos tak» utover høsten og vinteren.

Til Nordre Aker Budstikke sier de to initiativtakerne:
- Det voksne Nordre Aker-nærmiljøet mangler en felles kulturell møteplass. Vi er helt sikre på at unike Grefsenkollen Restaurant med sin fantastiske beliggenhet er den perfekte rammen rundt en lokal og sosial arena for beboerne i området. Egentlig er det på tide at vi som bor her slipper å måtte dra helt ned til «by'n» for å høre god musikk i gode omgivelser. Dette er noe vi har savnet, og det vet vi at mange andre har gjort også.

Høstens konsertsesong på Scene Grefsenkollen åpner med en mat- og musikkbankett den 16. september, og da er det toppmusikere fra bydelen som står for underholdningen. Åpningsfesten er allerede utsolgt, men utover høsten spiller bl.a. Jo Nesbø og Lars Jones, Tord Gustavsen Trio, Ingrid Olava og Ila Auto.

Konsertprogrammet vil bli oppdatert fortløpende på følgende nettsider:

På nettsiden til Grefsenkollens venner kan du melde deg på en e-postliste og motta nyhetsbrev om nye konserter tre dager før de annonseres offentlig. I og med at salen bare tar 120 personer og mange av konsertene dermed vil bli raskt utsolgt, så kan du på denne måten sikre deg billetter til de mest populære arrangementene.