Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Montering av dekodere

10.06.2009

HD PVR-dekoder fra Canal Digital

Onsdag 10. juni er de første dekoderne for digital-TV på plass i leiligheter i A-blokka. En halvtime etter at dekoderen er på plass, vil man ha tilgang til digitale TV-signaler. I løpet av de neste to ukene vil de fleste leilighetene i SGT ha dekoderne på plass.

Canal Digital ber oss sende følgende beskjed til beboere som ennå ikke har fått et brev fra CD om selve monteringen: Samtlige beboere vil få en lapp der det vil være oppgitt et tidspunkt (3-4 timers periode) på en spesiell dag som CD gjerne vil slippe inn i leiligheten på - for å montere dekoderen. Hvis dette tidspunktet ikke passer, skal man ringe et oppgitt nummer og avtale et tidspunkt som passer bedre. Selve monteringen tar ca en halvtime.

Vi begynner ikke å betale for de digitale sendingene før fra 1. juli. Det skjer gjennom fellesutgiftene som beboerne betaler hver måned. Den som har spørsmål til styret bes sende en e-post, eller ta direkte kontakt med styrets ansvarlige for TV og internett.