TVVelg to favorittkanaler

03.06.2009

Har du lyst til å se på den arabiske nyhetskanalen Al Jazeera på engelsk - og få et korrektiv til vestlige nyhetssendinger? Eller er du frankofil og heller vil ha tilgang til den anerkjente franske TV-kanalen TV5? Eller kanskje er du nysgjerrig på dansk TV2?

Når de digitale TV-signalene er koblet opp i din leilighet - anslagsvis i midten eller siste del av juni - vil du (foruten grunnpakken på 36 kanaler) i 18 dager ha tilgang til samtlige av Canal Digitals kanaler. Dette for at du i ro og mak skal kunne velge to individuelle favorittkanaler, slik at du totalt vil få tilgang på 38 kanaler.

Muligheten til å velge to ekstrakanaler følger av den kollektive avtalen som sameiet har inngått med Canal Digital.

Følg anvisningene i brev fra Canal Digital for hvordan du går frem for å gi beskjed om hvilke kanaler du foretrekker. Du kan varsle via e-post, sms, telefon eller ordinært brev.

Prisen for kabel-TV inngår i fellesutgiftene du betaler til OBOS hver måned. Hvis du bestiller produkter og tjenester utover den kollektive avtalen - som høyere internetthastighet eller andre ekstrakanaler - så mottar du egne fakturaer på dette.