Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

ContainerContainer foran E-blokka

29.04.2009

Nå kan du benytte sjansen og få ryddet i boden din. Bli kvitt ting du ikke lenger har bruk for. Fra onsdag 6. mai og frem til torsdag i uken etter, vil det stå en container foran E-blokka. Der kan du kvitte deg med møbler, leker, klær, uimpregnert trevirke m.m.

Det vil også bli utplassert kasser der du kan hensette elektriske artikler du vil bli kvitt.

Vær oppmerksom på at annet spesialavfall (maling, lakk, kjemikalier, batterier, matavfall, impregnert trevirke, bildekk m.m.) ikke kan kastes nå. Vi vil senere plassere ut container/esker for denne type avfall. Denne type såkalt farlig avfall (maling osv.) kan leveres på miljøstasjonene.

De nærmeste miljøstasjonene for oss er plassert på følgende steder:

Styret understreker at det er svært viktig at unntakene for hva som kan kastes i containeren respekteres. Containerne blir gjennomgått av kommunen, og Sameiet må betale inntil 500 kr pr elektrisk enhet som kommunen måtte finne i containeren. Dette må selvfølgelig alle vi beboere betale i fellesskap - over husleien.