Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Terrassegulv

Nytt terrassegulv i sommer?

28.04.2009

Alle som vurderer å rehabilitere sitt terrassegulv i år må melde fra om dette til styrekontoret snarest, og senest innen 15. mai. Styret innhenter nå nye tilbud og trenger en oversikt over hvor mange som er interessert i å være med.

Vi minner om at det er den enkelte sameiers eget ansvar å rehabilitere eget terrassegulv. Skulle det oppstå lekkasje til underliggende seksjon, vil seksjonseier bli pålagt å gjøre dette. Sameiere som melder seg på, vil «slippe unna» med å betale 85% av totalkostnadene. 15% betales av sameiet.

Over de siste fem år er det 55 seksjoner som har rehabilitert sine terrassegulv. De fleste har valgt fliser, men det er også noen som har fått lagt tregulv. Alle har fått lagt ny membran. Rehabiliteringen er utført av to firma i samarbeide.

T.E. Tak har lagt nye membran og tregulv, og Alliero har lagt fliser. Kostnaden har vært ca kr 72 000 pr gulv for ny membran og fliser. Av totalkostnaden betaler seksjonseier 85% og Sameiet 15%.

Tilbudene som styret henter inn nå, vil bli presentert for de som har meldt sin interesse.