Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Info-møte om digital-TV

14.04.2009

FjernkontrollDet avholdes et informasjonsmøte i sameiestua torsdag 16. april kl 19. Bakgrunnen er - som tidligere meldt - styrets forslag om å gå over til en fiberoptisk løsning for digital-TV og internett. Forslaget kommer opp til avstemning på sameiemøtet torsdag 23. april.

Styrets begrunnelse for å foreslå at det inngås en avtale med Viken fibernett kan leses i «Innkalling til Sameiermøte 2009» (fra side 43: «Leverandør av kabel-TV og internett»), som ble distribuert til beboerne 2. påskedag. Den som ikke har mottatt denne, kan få et eksemplar ved å henvende seg til styrekontoret eller direkte til styret.

På informasjonsmøtet vil Viken fibernett og Canal Digital (som vi i dag har avtale med) hver få inntil 45 minutter til å presentere sine tjenester. Deretter vil selskapene svare på spørsmål fra beboerne.

Deretter vil det bli en kort kaffepause, før beboere som ønsker det kan diskutere saken i plenum og stille spørsmål til styret.