Dette er en arkivert nettside. Den blir ikke oppdatert, men er tilgjengelig av hensyn til brukere som har behov for historikk. Klikk her for å gå til den nye nettsiden.

 
Grefsen Terrassehus
 Forside | Innhold | Kontakt
 
Søk Hovedmeny

Knut Wold Johansen (t.v.) og Tomm Alexander Øvre i aksjon

Miljøgruppa med malerkost

05.12.2008

Miljøgruppa har svingt seg med malerkostene. Denne gangen var det gangene og reposene i 8. etasje som fikk en liten overhaling. Slitne veggpartier og flekker som ikke lot seg fjerne med såpe og klut under høstens innedugnad, fikk et ublidt møte med malerkostene.

Det planlegges å gjøre det samme i 4. etasje til våren, mens 1. etasje skal gjennomgås noe senere. Vi benytter derfor muligheten til å minne om at Miljøgruppa fortsatt mangler miljøkontakter i følgende ganger: 8. etasje i E-blokka. I 1. etasje savnes miljøkontakter i B og C.

Det skal etter planen være miljøkontakter («gangsjef») i den enkelte gang, i hver etasje. Miljøkontaktene holder oppsyn med miljøet og melder tilbake til styret om nødvendig vedlikehold, maling, vasking etc. eller sørger for at beboerne fikser opp selv.

Miljøkontaktene gjør en uvurderlig innsats i sameiet, og sparer oss alle for store kostnader. De bidrar til at sameiet har en god vedlikeholdsstandard i korridorene.

Hvis du har lyst til å bli miljøkontakt: Ta kontakt med Arve Christensen, leilighet 71 (telefon 22 22 16 90) eller send en e-post til ham ved å klikke her.